7.10.2024

Fotbalový turnaj MAS 2024: Francie slaví vítězství

Velkolepé finále fotbalového turnaje na internátní škole Monoshapara se uskutečnilo 12. září 2024, a to po téměř měsíci napínavých zápasů, které odstartovaly 25. srpna. Osm týmů nesoucích jména světoznámých fotbalových národů bojovalo o titul. V dramatickém finále se střetli fotbalisté Francie a Mexika.

Zápas začal v 16:00 za bouřlivého povzbuzování diváků z řad studentů a zaměstnanců školy, kteří zaplnili travnaté hlediště. Atmosféra zápasu byla elektrizující a fanoušci obou týmů hnali své hráče za vítězstvím. Po napínavém souboji nakonec zvítězila Francie poměrem 4:1.

Následovala veselá oslava. Francouzští fanoušci jásali a slavili triumf svého týmu. Ředitel školy předal vítězům zasloužený pohár a netradiční cenu – živá kuřata, která vyvolala u všech přítomných veselí a překvapení. Den byl plný radosti, emocí a nezapomenutelných zážitků.Fotbalový turnaj MAS 2024 byl však mnohem více než jen sportovní událost. Pro studenty představoval příležitost nejen k rozvoji fyzických schopností a posílení týmového ducha, ale také k prožití radosti z úspěchu a k budování pozitivní atmosféry na škole. Tyto zkušenosti mohou mít pozitivní vliv na jejich studijní výsledky i budoucí život.


Chci vědět víc o programu Chci podpořit BanglaKids

BanglaKids je rozvojový program humanitární organizace ADRA v Bangladéši.
Od roku 1999 poskytl vzdělání 7 700 bangladéšským dětem
a otevřel jim tak cestu k lepší budoucnosti.

Copyright © 2024 ADRA Web vytvořila B Media Solutions s.r.o.